Kik vagyunk?

Martin & Deni

Császár Martin vagyok, a WaggyBox alapítója, Deni pedig az én 4 éves, örökbe fogadott kedvencem, a WaggyBox boldogságért felelős csúcsvezetője.

A WaggyBox-ot azért hoztam létre, mert szeretnék a lehető legtöbbet átadni mindabból, amit Deni és a korábbi kedvenceim megtanítottak nekem az ember-állat kapcsolatról és a felelős állattartásról.

Csomagjaink hónapról hónapra új meglepetéseket tartalmaznak, kiemelt figyelemmel válogatjuk össze a legjobb minőségű kiegészítőket, falatokat.

Kényelmetek érdekében dobozainkat előfizetéses rendszerben is elérhetővé tettük, így nem kell minden hónapban azon aggódnotok, hogy elfogy otthon a jutalomfalat, kényelmes és biztonságos fizetési rendszerünkkel néhány kattintással bebiztosíthatod a raktáraidat akár egy évre előre!

Hogyan működik?

Prémium és Standard

A WaggyBox Prémium dobozok 8-10, míg a Standard dobozok 4-6 terméket tartalmaznak.

Minőségi termékek

Dobozainkba csak minőségi jutalomfalatok, rágócsontok, játékok és kiegészítők kerülnek.

Előfizetések

Dőlj hátra: az előfizetés havidíját automatikusan és biztonságosan fizetheted a bankkártyádról.

Standard WaggyBox - WaggyBox.hu

Változó összetétel

A meglepetés dobozok tartalma minden hónapban változik, kedvenced legnagyobb örömére.

Kedvencedre szabva

Megrendeléskor megadhatod a kutyusod nevét, extra igényeit, esetleges allergiáit.

Add ajándékba!

Megajándékoznád egy barátodat, vagy a céged kutyás dolgozóit? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

MI is a WaggyBox?

A WaggyBox egy kutyáknak készülő meglepetésdoboz, melyet előfizetésben és alkalmi jelleggel is megrendelhetsz. Házhozszállítással, vagy csomagpontra szállítással is lehetőséged van rendelni.

Mikor fizessek elő?

Ha szeretnél minden hónapban kapni Kutyusod számára hasznos termékeket! Rendegeteg játék és nasi, kirándulás, tisztálkodás, aranyos kiegészítők, póráz-nyakörv, pokróc, tálak. Ha Prémium csomagra fizetsz elő, ezt mind megkapod már a legrövidebb 3 hónapos szolgáltatás keretén belül. Ha Standard csomagra fizetsz elő, garantáltan nem lesz hiány játékban és jutalomfalatban, továbbá egyéb kiegészítők: póráz vagy nyakörv, kutyamedál, tisztálkodási eszközök.

MI van a dobozban?

Minden ami egy kutya számára játékosabbá, izgalmasabbá teheti a mindennapokat. A legtöbb Gazdi sajnos kénytelen a munka és sok más kötelesség miatt hosszú órákra magára hagyni a Kedvencét. A WaggyBox olyan termékeket tartalmaz, mely le tudja kötni tartósan a kutyád akkor is, ha egyedül van.

Játékok, jutalomfalat, mely szárításos eljárással készül és mentes az adalékanyagoktól, mely kockázatos lehet Kedvenceink egészségére.

Egyéb kiegészítők, melyek megkönnyítik a Gazdi dolgát, ezek lehetnek: biológiailag lebomló ürülékzacskó, sampon, póráz, nyakörv, kutyamedál.

Ha van valamilyen kérésem a doboz tartalmával kapcsolatban, mit tegyek?

Rendelésed leadása után, keress meg minket Facebook-on, emial-ben, telefonon, írd meg, hogy pontosan mit szeretnél módosítani.

Hogy tudom jelezni ha elégedetlen vagyok?

A jogszabály szerinti kötelező garancia érvényes. Részletek az Általános Szerződési Feltételekben megtalálható.

Panasz esetén vedd fel velünk a kapcsolatot email-ben vagy telefonon.

Mi a WaggyBox célja?

Célunk, hogy olyan szolgáltatást nyújtsunk Nektek mellyel mindannyian elégedettek vagytok. Örömet okoz Ember és legjobb barátja, a Kutya számára egyaránt.Dobozainkban kiemelt minőségű termékekkel dolgozunk, hogy ne érjen csalódás Titeket.

Mikor kapom meg a WaggyBoxom?

Rendelésed leadása után 5 munkanapon belül kiszállításra kerül a csomagod a foxposttal. Kérheted csomagpontra vagy a házadhoz is a kiszállítást.

Megrendelés 3 egyszerű lépésben

1. Válassz csomagot!

Válaszd ki, hogy a prémium vagy standard doboz a megfelelő nektek, válaszd az előfizetést a rendszeres meglepetésekért, vagy akár az alkalmi megrendelést.

2. Válassz az opciók közül!

Válaszd ki a kutyusod méretét, előfizetés esetén az előfizetés hosszát, azt is tudod jelezni, hogy kedvencednek milyen egyedi igényei vannak, mivel szeret játszani.

Add le a rendelésedet!

Az adataid megadása, és a biztonságos fizetés után 3 napon belül szállítjuk a WaggyBoxot, így kutyusod már fel is fedezheti a doboz kincseit.

Ők már boldog WaggyBox előfizetők

Válassz csomagot!

10,490 Ft11,490 Ft
Értékelés: 5.00 / 5
Legolcsóbb: 9,490 Ft / hónap 12 hónapig
Akció!
3,590 Ft6,990 Ft
Legolcsóbb: 5,390 Ft / hónap 12 hónapig