Kik vagyunk?

Martin & Deni

Császár Martin vagyok, a WaggyBox alapítója, Deni pedig az én 4 éves, örökbe fogadott kedvencem, a WaggyBox boldogságért felelős csúcsvezetője.

A WaggyBox-ot azért hoztam létre, mert szeretnék a lehető legtöbbet átadni mindabból, amit Deni és a korábbi kedvenceim megtanítottak nekem az ember-állat kapcsolatról és a felelős állattartásról.

Csomagjaink hónapról hónapra új meglepetéseket tartalmaznak, kiemelt figyelemmel válogatjuk össze a legjobb minőségű kiegészítőket, falatokat.

Kényelmetek érdekében dobozainkat előfizetéses rendszerben is elérhetővé tettük, így nem kell minden hónapban azon aggódnotok, hogy elfogy otthon a jutalomfalat, kényelmes és biztonságos fizetési rendszerünkkel néhány kattintással bebiztosíthatod a raktáraidat akár egy évre előre!

Hogyan működik?

Prémium és Standard

A WaggyBox Prémium dobozok 8-10, míg a Standard dobozok 4-6 terméket tartalmaznak.

Minőségi termékek

Dobozainkba csak minőségi jutalomfalatok, rágócsontok, játékok és kiegészítők kerülnek.

Előfizetések

Dőlj hátra: az előfizetés havidíját automatikusan és biztonságosan fizetheted a bankkártyádról.

Standard WaggyBox - WaggyBox.hu

Változó összetétel

A meglepetés dobozok tartalma minden hónapban változik, kedvenced legnagyobb örömére.

Kedvencedre szabva

Megrendeléskor megadhatod a kutyusod nevét, extra igényeit, esetleges allergiáit.

Add ajándékba!

Megajándékoznád egy barátodat, vagy a céged kutyás dolgozóit? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

MI is a WaggyBox?

A WaggyBox egy kutyáknak készülő meglepetésdoboz, melyet előfizetésben és alkalmi jelleggel is megrendelhetsz. Ingyenes házhozszállítás, lehetőséged van csomagpontra is kérni a dobozt.

Mikor fizessek elő?

Ha szeretnél minden hónapban kapni Kutyusod számára hasznos termékeket! Rendegeteg játék és nasi, kirándulás, tisztálkodás, aranyos kiegészítők, póráz-nyakörv, pokróc, tálak. Ha Prémium csomagra fizetsz elő, ezt mind megkapod már a legrövidebb 3 hónapos szolgáltatás keretén belül. Ha Standard csomagra fizetsz elő, garantáltan nem lesz hiány játékban és jutalomfalatban, továbbá egyéb kiegészítők: póráz vagy nyakörv, kutyamedál, tisztálkodási eszközök.

MI van a dobozban?

Minden ami egy kutya számára játékosabbá, izgalmasabbá teheti a mindennapokat. A legtöbb Gazdi sajnos kénytelen a munka és sok más kötelesség miatt hosszú órákra magára hagyni a Kedvencét. A WaggyBox olyan termékeket tartalmaz, mely le tudja kötni tartósan a kutyád akkor is, ha egyedül van.

Játékok, jutalomfalat, mely szárításos eljárással készül és mentes az adalékanyagoktól, mely kockázatos lehet Kedvenceink egészségére.

Egyéb kiegészítők, melyek megkönnyítik a Gazdi dolgát, ezek lehetnek: biológiailag lebomló ürülékzacskó, sampon, póráz, nyakörv, kutyamedál.

Ha van valamilyen kérésem a doboz tartalmával kapcsolatban, mit tegyek?

Rendelésed leadása után, keress meg minket Facebook-on, emial-ben, telefonon, írd meg, hogy pontosan mit szeretnél módosítani.

Hogy tudom jelezni ha elégedetlen vagyok?

A jogszabály szerinti kötelező garancia érvényes. Részletek az Általános Szerződési Feltételekben megtalálható.

Panasz esetén vedd fel velünk a kapcsolatot email-ben vagy telefonon.

Mi a WaggyBox célja?

Célunk, hogy olyan szolgáltatást nyújtsunk Nektek mellyel mindannyian elégedettek vagytok. Örömet okoz Ember és legjobb barátja, a Kutya számára egyaránt.Dobozainkban kiemelt minőségű termékekkel dolgozunk, hogy ne érjen csalódás Titeket.

Mikor kapom meg a WaggyBoxom?

Rendelésed leadása után 5 munkanapon belül kiszállításra kerül a csomagod a foxposttal. Kérheted csomagpontra vagy a házadhoz is a kiszállítást.

Megrendelés 3 egyszerű lépésben

1. Válassz csomagot!

Válaszd ki, hogy a prémium vagy standard doboz a megfelelő nektek, válaszd az előfizetést a rendszeres meglepetésekért, vagy akár az alkalmi megrendelést.

2. Válassz az opciók közül!

Válaszd ki a kutyusod méretét, előfizetés esetén az előfizetés hosszát, azt is tudod jelezni, hogy kedvencednek milyen egyedi igényei vannak, mivel szeret játszani.

Add le a rendelésedet!

Az adataid megadása, és a biztonságos fizetés után 3 napon belül szállítjuk a WaggyBoxot, így kutyusod már fel is fedezheti a doboz kincseit.

Ők már boldog WaggyBox előfizetők

Válassz csomagot!

10,490 Ft11,490 Ft
Értékelés: 5.00 / 5
Legolcsóbb: 9,490 Ft / hónap 12 hónapig
Akció!
3,590 Ft6,490 Ft
Legolcsóbb: 4,890 Ft / hónap 12 hónapig